Sesiune de precomenzi pentru cartea ”Cei 13 care m-au salvat”, de Claudiu Târziu

Astăzi, 20 noiembrie 2018, Editura Rost deschide sesiunea de precomenzi pentru cartea Cei 13 care m-au salvat, de Claudiu Târziu.

Volumul poate fi comandat în avans cu o reducere de 20%, la prețul special de 28 de lei. Comenzile care depășesc 200 de lei beneficiază de transport gratuit prin poștă sau prin curier. Această ofertă este valabilă exclusiv în perioada campaniei și doar pe site-ul editurii.

Livrarea se va face începând cu data de 3 decembrie 2018, iar toate exemplarele vor avea autograful autorului.

Cei 13 care m-au salvat este un volum alcătuit din evocări, interviuri și documentare despre și cu 13 personalități exemplare. O perspectivă asupra generației interbelice – propusă drept model noilor generații. O carte a sufletului românesc despre el însuși și un pariu cu neuitarea.

Acest volum cuprinde articole care, în cea mai mare parte, au apărut sub semnătura autorului, în ultimii 20 de ani, în diverse reviste și cotidiane centrale, dar și texte proaspete, scrise special pentru această carte.

 

Detalii despre precomandă

Precomanda se face pentru o carte care nu a fost încă lansată, dar care poate fi comandată în avans cu un preț redus și, în general, și cu alt bonus. Rostul precomenzii este de a vă asigura că veți intra în posesia unei cărți mult așteptate, care poate fi într-un număr de exemplare limitat și se poate epuiza repede.

Volumul precomandat îl veți primi imediat după ce îl vom avea tipărit.

Puteți adăuga și alte volume deja lansate în comanda dumneavoastră, însă veți primi întregul pachet în momentul lansării cărții pe care ați solicitat-o ca precomandă.

Plata precomenzii se face în avans: prin transfer electronic, ordin de plată sau depunere de numerar în contul editurii. Dovada plății se poate face în 72 de ore le la plasarea comenzii, după această perioadă, precomenzile neplătite fiind anulate.

Puteți renunța oricând la precomandă. În cazul în care aceasta a fost deja achitată, puteți opta pentru achiziționarea altor produse sau pentru returnarea sumei.

Lasă un răspuns